fbpx
Logo Loading

Online mediji

Zakup medijskog prostora na internetu, u porastu je duži niz godina i sve više postaje sastavni deo većine kampanja. Zakup medijskog prostora najčešće ima za cilj da poveća svest o brendu, posetu sajtu i poveća samu prodaju proizvoda.

Svaki klijent ima svoju ciljnu grupu i samim tim ima i potrebu da se oglašava na sajtovima koji su relevantni za njega.

Listu najposećenijih srpskih sajtova možete videti na sajtu www.audience.rs.

Mi preuzimamo i komunikaciju sa svim medijima vezanu za zakup oglasnog prostora, plaćanja, tehnička pitanja, i prosleđujemo vam samo relevantne informacije. Time istovremeno imate kako veliku uštedu u vremenu – tako i sigurnost da kampanja ide po planu i dogovoru (redovna kontrola i optimizacija).

Naš cilj je da cena oglasnog prostora vas košta što manje, što uspevamo konkurentnom popustnom politikom. Popuste za zakup medijskog prostora na online medijima imaju pravo da ostvare svi klijenti bez obzira na učestalost i vrednost medijskog zakupa.
Ako ste zainteresovani za neki vid medijskog zakupa možete nam poslati upit sa spiskom željenih sajtova/platformi ili opisom kampanje, a od nas ćete dobiti detaljan media plan sa svim informacijama, cenama i popustima.

Kontaktirajte nas!

Serbian