fbpx
Logo Loading

Ena Kučuković

Ena Kučuković

Ena Kučuković

Ambasador za Bosnu i Hercegovinu
2 godine

Svoje akademsko obrazovanje je započela na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu na odseku za biologiju, smeru genetika.

Tokom magistarskih studija bila je stipendista Erasmus + programu na Univerzitetu u Milanu i Univerzitetu u Barseloni. Dok je boravila u Milanu radila je u sklopu marketinškog tima firme „Streeatfoodtruck“. Još kao devojčica izdala je dve knjige poezije pod nazivima „Svijet kakav želim“ i „Odšutjeti naglas“, a u slobodno vreme bavila se glumom, novinarstvom i plesom.

View this post on Instagram

🇧🇦 Tim u Bosni i Hercegovini. . 🔹Ena Kučuković, magistar genetike po struci ali svoje obrazovanje je odlučila usmeriti i u marketingu. Radila je u Milanu u marketinškom timu za Streeat food truck festival. . 🔹"Budući da živimo u dobu kada je digitalizacija postala nezaobilazna karika u obrazovanju, znanju i razvijanju biznisa, prednosti digitalnog marketinga konačno mogu pokazati svoju pravu vrijednost." 🇷🇸🇧🇦🇲🇪🇲🇰 . . . 🏁_______________________________ #infinitomedia #balkan #digitalnimarketing #marketing #balkanac #sarajevo #niš #beograd #novisad #skopje #podgorica #bosna #srbija #makedonija #izradawebsajtova #drustvenemreze #pratioci #dizajn

A post shared by Infinito Media BiH (@infinitomediabih) on

Serbian